طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

قاشق ,میزان ,غذا ,درست ,مرغ  ,نکات ,1 قاشق ,قاشق غذا ,به میزان ,لازم برای ,می باشد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

torangnaghsh مد و پوشاک | کیف، کوله پشتی و کفش آتــیـــــــــه سبــــــــــز بــصـیــــــرت همسفران نمایندگی دانیال اهواز خاطرات یک عدد الکی شاد! دانلود آهنگ جدید رادیو جوان کافه عکس ایران بانک:وبلاگ جامع بانک های ایران مطالب اینترنتی