طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

قاشق ,میزان ,غذا ,درست ,مرغ  ,نکات ,1 قاشق ,قاشق غذا ,به میزان ,لازم برای ,می باشد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کارآفر فلسفهِ سياست زندگی در تاریخ...ایران...کره ravanshenasi-mosbat gamefar 19sa خوشا مرغی کارشناسی ارشد و دکتری زمین شناسی ho33eini اتد پلاس