سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :
- جو پوست کنده :1 پیمانه
- سینه مرغ :نصف
- جعفری :1 قاشق غذا خوری
- پیاز :2 عدد متوسط
- جو پرک :5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ :2 لیوان
- هویج :دو عدد متوسط
- نمک :به میزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک :به میزان دلخواه
- روغن زیتون :برای تفت دادن
- آب لیمو :به میزان لازم
مواد لازم برای درست کردن سوپ جو
آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ
قاشق ,میزان ,غذا ,درست ,مرغ ,نکات ,1 قاشق ,قاشق غذا ,به میزان ,لازم برای ,می باشد
درباره این سایت